Στο Μάλεμε θα παίξει ο ΟΦΗ – πρόβλημα με τα Περιβόλια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναφέρει δημοσιεύμα της εφημερίδας “Χανιώτικα Νέα”, το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Κισσαμικό θα πραγματοποιηθεί στο Μάλεμε καθώς το γήπεδο των Περιβολίων θα είναι κλειστό για λόγους συντήρησης του χλοοτάπητα.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ

Είναι πολλά τα θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον εφόσον υποτεθεί ότι το Σάββατο θα ξεκινήσει η Φούτμπολ Λιγκ. Ουσιαστικά, το βάρος θα πέσει στο παιχνίδι που έχει οριστεί να γίνει στο Μάλεμε, με τον Κισσαμικό να φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Σίγουρα, το σημερινό ΔΣ στη διοργανώτρια θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, παρόλα αυτά αξίζει και πρέπει να σημειωθεί ότι η πιθανή διεξαγωγή του κρητικού ντέρμπι για το Σάββατο, θα φέρει στα Χανιά εκατοντάδες οπαδούς του ΟΦΗ, που είναι στα σχέδιά τους να παρακολουθήσουν την ομάδα τους σε αυτό το πρώτο ματς της σεζόν, από κοντά.

Γεγονός είναι ότι ο Κισσαμικός θα ήθελε και εξακολουθεί να θέλει, αλλά ενδεχομένως αν το ματς αποφασιστεί τελικά να γίνει το… άλλο Σάββατο 29 του μήνα, τα Περβόλια ίσως να είναι κλειστά για την επισπορά οπότε θα οριστεί και πάλι το Μάλεμε, να παίξει στα Περβόλια, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι στο “χέρι” της ομάδας. Παρόλα αυτά, όπως όλα δείχνουν είτε έτσι… είτε αλλιώς, οι οπαδοί του ΟΦΗ προορίζονται να πάρουν μία δικιά τους κερκίδα, όπου κι αν γίνει το παιχνίδι. Στα Περβόλια στο σχέδιο ήταν να τους δοθεί όλη η κερκίδα που βρίσκεται ανατολικά και τώρα, από τη στιγμή που το ματς φαίνεται να γίνεται στο Μάλεμε, λογικά ο κόσμος του ΟΦΗ θα καταλάβει την κερκίδα που βρίσκεται νότια, πίσω από τη μία από τις εστίες του γηπέδου.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα της οργάνωσης του παιχνιδιού αποτελεί την μία… όψη του νομίσματος, καθώς η άλλη, όπως είναι φυσιολογικό, αφορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, εκεί όπου ο Μπαξεβάνος και οι παίκτες του καταρτίζουν τα πλάνα τους και μελετούν πως θα “χτυπήσουν” όσο το δυνατόν καλύτερα τον ΟΦΗ, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, όποιο κι αν θα μπορούσε να είναι αυτό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook