Όλο το παρασκήνιο γύρω από την σέντρα του αγώνα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Gentikoule γύρω από τι έγινε πριν ο Μιχαηλίδης αποφασίσει την έναρξη του αγώνα. Δείτε φωτογραφίες από το γήπεδο του Μάλεμε.

Οι αποστολές του Κισσαμικού και του ΟΦΗ έφτασαν στο γήπεδο λίγο μετά τις 3.00 περιμένοντας στα αποδυτήρια του γηπέδου. Μετά από λίγη ώρα έφτασε με ταξί και η διαιτητική τετράδα με τον Μιχαηλίδη να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κάνοντας μια πρώτη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο είπε στους ανθρώπους των δύο ομάδων ότι “έτσι όπως είναι το γήπεδο, το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει”. 

Δείτε την LIVE ενημέρωση από το Gentikoule

Ο Μιχαηλίδης αναμένεται να βγει σε λίγη ώρα και να αφήσει την μπάλα να στον αγωνιστικό χώρο και αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση.

  • Σε συζητήσεις που είχε ο Μιχαηλίδης με τον ΟΦΗ και τον Κισσαμικό, τονίζει ότι ούτε εκείνος επιθυμεί την διεξαγωγή του αγώνα. Ωστόσο, επειδή έχουν υποχωρήσει τα νερά σε αρκετά σημεία του γηπέδου, είναι πιθανό να γίνει το παιχνίδι!

Η διαιτητική τετράδα πηγαίνει στα αποδυτήρια του γηπέδου

mixailidis

16.03: Ο Μιχαηλίδης μιλώντας στις δύο ομάδες τους ενημέρωσε να βγουν για ζέσταμα και ότι αν δεν υπάρξει άλλη βροχόπτωση το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά στις 5.00!

ofi