Νέο “φρούτο” την Κυριακή στο “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παναγιωτόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι με την Καλλονή και το Gentikoule παρουσιάζει τα κατορθώματα του διαιτητή από το Αγρίνιο. Δείτε απίστευτο video από το ματς Ολυμπιακός Βόλου – Γλυφάδα με την πιο γρήγορη αποβολή!

Τον Σεπτέμβριο του 2013 είχε οριστεί στο παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου – Γλυφάδα με τους Βολιώτες να κερδίζουν με 4-1 και τον Παναγιωτόπουλο να κλέβει την παράσταση όπως έγραφε εκείνη την ημέρα το “sentragoal.gr”. Γιατί;

Εδώ αναλυτικά: “Ο Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία όχι μόνο ξέχασε να κρατήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκου Σαλευρή πριν την έναρξη του αγώνα και το έκανε στο ημίχρονο (!) αλλά απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Τζεχούα της Γλυφάδας με το που μπήκε στο ματς, σε μια φάση που δεν επέσυρε καν κάρτα!”

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την φάση της αποβολής του Τζεχούα με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου να τον παρηγορεί και η κίνηση του να τα λέει όλα!

Μετά από λίγο καιρό, ο Παναγιωτόπουλος διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι της Λάρισας με τον Ολυμπιακό Βόλου όταν οπαδοί των γηπεδούχων κινήθηκαν απειλητικά προς εκείνους των φιλοξενουμένων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook