Μπούτικ στο Talos Plaza ανοίγει ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πρώτη μπουτίκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα κατασκευαστεί στο εμπορικό κέντρο Tαλως Πλάζα και θα φιλοξενεί προιόντα του ΟΦΗ απο την συνεργασία που έχει η κρητική ομάδα με τη NIKE, στο ρουχισμό. “Πολύ σύντομα, θα είμαστε σε θέση να το λειτουργήσουμε” τόνισε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Μυλωνάκης.

Παράλληλα, η μπουτίκ θα έχει και άλλα προιόντα του ΟΦΗ, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα προτιμήσει το κοινό του ΟΦΗ.

«Είναι μια καλή συμφωνία για τον ΟΦΗ, σε ένα χώρο που έχει σημαντική εμπορική κίνηση, όπως είναι το Τάλως Πλάζα. Το θετικό για μας είναι ότι το κατάστημα που έχουμε βρεί, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πολύ σύντομα, θα είμαστε σε θέση να το λειτουργήσουμε» τονίζει στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Μιχ. Μυλωνάκης, ο οποίος και είχε τον συντονισμό των συζητήσεων όλο αυτό το διάστημα για το θέμα της μπουτίκ.

Στόχος του ΟΦΗ είναι πριν τα Χριστούγεννα, η μπουτίκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο Τάλως Πλαζα, να λειτουργήσει και να είναι στην διάθεση των φιλάθλων.

Ηδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία παραγγελίας επίσημων προιόντων απο τη ΝΙΚΕ με όλη την γκάμα που χρησιμοποιεί η ποδοσφαιρική ομάδα (φανέλα, φόρμα, τσάντες και ρούχα προπόνησης, κ.λ.π), αλλά και άλλων προιόντων που θα υπάρχουν στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook