Επιστροφή στις προπονήσεις και… αναμονή

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μία βδομάδα αβεβαιότητας και… προσμονής ξεκίνησε για τον ΟΦΗ, που προσπαθεί να συνέλθει από την φιλική… σφαλιάρα από τον Εργοτέλη.

Το ρεπό της Κυριακής δίνει την θέση της στην επιστροφή στις προπονήσεις αλλά όχι στην… δράση στην Φούτμπολ Λιγκ αφού ισχύει το λουκέτο.

Οπότε άπαντες περιμένουν τα… καθέκαστα από ΕΠΟ και Πολιτεία και μέχρι τότε υπομονή και προσμονή και ο… “ουρανός θα γίνει πιο γαλανός”.

Βέβαια για να… ξεσκουριάσουν άπαντες ο ΟΦΗ θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη (16/11) στις 15.30 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με αντίπαλο τον ΠΟΑ, κάτι που θα οριστικοποιηθεί σήμερα.

Ο Νίκος Νιόπλιας περιμένει σε αυτό το φιλικό, αλλά και στα υπόλοιπα που ενδεχομένως να υπάρξουν, να δει από κάποιους παίκτες που απογοήτευσαν στο φιλικό… χαστούκι από τον Εργοτέλη (2-5) κάτι καλύτερο αλλιώς τα… καμπανάκια θα δώσουν την θέση τους στα… τσεκούρια.

Στο ιατρικό ρεπορτάζ, ο Βουό ανεβάζει συνεχώς στροφές και όλα δείχνουν ότι αυτή την εβδομάδα, θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Μασάδο έχει κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ενώ ο Δάφκος κάνει θεραπεία στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook