Τις πταίει;

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο προβληματισμός είναι έντονος στον ΟΦΗ από την εικόνα της ομάδας στα έως τώρα ματς, επίσημα και φιλικά, και από σήμερα στόχος είναι η ανασύνταξη και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα για να μην μετατραπούν τα… καμπανάκια σε… τσεκούρια.

Και ενώ παραμένει η αβεβαιότητα για το το ποτε θα κυλήσει και πάλι το… τόπι στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το διάστημα της αποχής και να ανασυνταχθούν.

Ο προβληματισμός είναι έντονος αφού η εικόνα της ομάδας στα έως τώρα ματς, επίσημα και φιλικά, δεν είναι η απαιτούμενη και από σήμερα θα… σφίξουν τα χαλινάρια.

Στην σημερινή προπόνηση (15.00) στο ΒΑΚ αναμένεται να βρεθούν μέλη της διοίκησης προκειμένου να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές και να αναζητηθούν τα αίτια για την εικόνα που παρουσιάζουν.

Στο ιατρικό ρεπορτάζ, Βουό και Μασάδο, ανέβασαν στροφές στην προπόνηση της Δευτέρας και ακολούθησαν ένα μέρος απο τα «τρεξίματα» που έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ. Κανονικά γυμνάστηκε ο Δάφκος, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες.

Την Τετάρτη (16/11), ο ΟΦΗ θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΟΑ (15.30) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook