Λεουτσάκος: “Δεν πιστεύω ότι θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώτος αντιπρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και αποκάλυψε ότι πιθανότατα δεν θα γίνουν αγώνες – ακόμα και αν ξεκινήσει η Σούπερ Λιγκ.

Ο κύριος Λεουτσάκος μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2 τόνισε πως σε περίπτωση που τελικά η ΕΠΟ αποφασίσει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, για την Football League δεν είναι τίποτα δεδομένο υπογραμμίζοντας πως θα παρθεί απόφαση μέσω… τηλεφώνου!!

Αναλυτικά τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Λεωνίδα Λεουτσάκου

Για το τι ενημέρωση έχουν από την ΕΠΟ: “Γνωρίζω ότι αποφασίστηκε μια αναστολή των πρωταθλημάτων. Οι ομάδες της κατηγορίας έχουν κλείσει φιλικά παιχνίδια και δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το αν θα γίνει το πρωτάθλημα. Πως θα παίξουμε στο πρωτάθλημα όταν έχει γίνει ο προγραμματισμός για φιλικά παιχνίδια; Η Football League δεν είναι Σούπερ Λιγκ και να έχει ομάδες με έσοδα που θα κλείσουν άμεσα εισιτήρια”.

Για την καθυστερημένη έναρξη της Football League: “Ξεκίνησε ένα πρωτάθλημα με τις καλές προθέσεις των προέδρων της κατηγορίας. Έγινε ένα πολύ άσχημο περιστατικό με το σπίτι του κυρίου Μπίκα και η ΕΠΟ αποφασίζει να διακοπεί”.

Για το τι θα πράξει η Football League: “Η Football League δεν θα ακολουθήσει την τακτική της ΕΠΟ. Οι πρόεδροι της Football League δεν μπορούν να ανταποκριθούν και οι ομάδες θα “πεθάνουν”. Δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά και δεν μπορούν να αντέξουν. Θα κάνουμε έκτακτο Δ.Σ. την Παρασκευή. Ή θα μιλήσουμε τηλεφωνικά μεταξύ μας οι προέδροι. Δεν πιστεύω ότι εμείς θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο”.

Για την φετινή σεζόν: “Οι ομάδες που συμμετέχουν πρέπει να είναι υγιείς. Πρέπει να βοηθήσει και η Πολιτεία. Έρχονται χρήματα από την ΟΥΕΦΑ, δεν έρχεται τίποτα στην Football League. Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει με 18 ομάδες και θα τελειώσει με 18”.

Για το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί λύση στα τηλεοπτικά και τις χορηγίες: “Ήρθε ο κύριος Σφακιανάκης και έταξε κάποια πράγματα που δεν μπορούσε να τα υλοποιήσει. Και ενώ ήμασταν σε συζητήσεις, ήρθε η ΕΠΟ και μας λέει ότι το πρωτάθλημα αναστέλλεται. Ήδη είμαστε σε συζητήσεις με κάποια κανάλια και τι να προλάβουμε να κλείσουμε μέσα σε 15 ημέρες; Και μάγοι να είμαστε, δεν θα προλαβαίναμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα. Τους μετόχους των ΠΑΕ τους “καίει” το θέμα των υπαλλήλων της F.L”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook