Ο ΟΦΗ αρωγός της Αρχιεπισκοπής Κρήτης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ως η μεγαλύτερη αθλητική ιδέα της Κρήτης, ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να μην σταθεί στο πλευρό της Αρχιεπισκοπής Κρήτης και στο τεράστιο κοινωνικό έργο που προσφέρει στην κοινωνία του νησιού.

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, ο ΟΦΗ πήρε σήμερα την… ευλογία του Σεβασμιώτατου Αρχιεπίσκοπου Κρήτης κ. Ειρηναίος στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με πρωτοβουλία της ΠΑΕ όπου έδωσαν το παρόν οι Μιχάλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Αποστολάκης και Κώστας Ζερβάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και οι δύο πλευρές κατέληξαν στους τρόπους που ο ΟΦΗ θα σταθεί στο πλευρό της Αρχιεπισκοπής. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει η ΠΑΕ, θα γίνει συλλογή τροφίμων από τους φιλάθλους που θα πάνε στο “Γεντί Κουλέ” ενώ θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στα ιδρύματα της Αρχιεπισκοπής όπου φιλοξενούνται παιδιά.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο ΟΦΗ δώρισε στον Σεβασμιώτατο μια επίσημη εμφάνιση του συλλόγου και ένα λάβαρο ενώ προσκλήθηκε στο “Γεντί Κουλέ” για να παρακολουθήσει από κοντά ένα εντός έδρας παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook