Κολιτσιδάκης: “Ο ΟΦΗ παραμένει μεγάλος σύλλογος με φοβερό κόσμο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τον ΟΦΗ του χθες και του σήμερα δίχως να σχολιάσει το “διαζύγιο” του με την ΠΑΕ.

“Είχαμε κάνει ένα παιχνίδι ΟΦΗ-Απόλλων 0-1 με φοβερό παιχνίδι από όλους και από εμένα. Με είδαν και με ζήτησαν. Περίμενα πρόταση από τον ΠΑΟΚ, δεν ήρθε ποτέ και κατέληξα στον ΟΦΗ, όπου έμεινα έξι χρόνια και νομίζω όλα ήταν καλά και γεμάτα. Μου άρεσαν οι εγκαταστάσεις, το περιβάλλον, η ηρεμία, υπήρχε κόσμος και χρήμα. Μιλάμε δηλαδή για μία μεγάλη ομάδα. Καμία σχέση με το σήμερα που λείπουν τα χρήματα. Παραμένει μεγάλος σύλλογος, με φοβερό κόσμο, αλλά δεν έχει ακόμη την ίδια δυναμική. Όπως σου είπα δεν έψαχνα την αρπαχτή ποτέ, είδα λοιπόν πολύ καλές συνθήκες και αμέσως είπα το ναι” είπε αρχικά για την έλευση του στο Ηράκλειο το 1999.

Περισσότερο αναλυτικά…

-Απόφαση που σημάδεψε τη ζωή σου, καθώς έμεινες στην Κρήτη για πάντα;

“(Γέλια) Ισχύει. Δέθηκα με τον κόσμο του ΟΦΗ, εδώ στην Κρήτη έκανα μετά τα πρώτα μου προπονητικά βήματα. Θυμίζω πως έπαιξα ως τα 39, με τον Σκάζνι να μου ζητάει να παίξω και άλλο γιατί άντεχα και έδινα τα πάντα. Και εδώ έκανα οικογένεια”.

-Θες να μας μιλήσεις για την πρόσφατη λύση της συνεργασίας σου με τον ΟΦΗ; Ήσουν βοηθός προπονητή, δίπλα στον Νιόπλια.

“Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, γιατί παραμένω στην οικογένεια του ΟΦΗ, ως τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΟΦΗ ’94 και δεν είναι η στιγμή να πω περισσότερα. Χάρηκα πάντως που ανεβάσαμε την ομάδα το καλοκαίρι, από την Γ’ Εθνική στη Β’ Εθνική”.