Έτοιμος ο Βουό αλλά όχι για 90λεπτο ακόμα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τζίλι Βουό συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΟΦΗ στάθηκε τυχερός με τον τραυματισμό του Ιβοριανού στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Κισσαμικό καθώς παρότι ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός προπονήσεις για τρεις εβδομάδες, ήρθε η 15νθημερη διακοπή για να τον θέσει στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια. Ο Βουό έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα εδώ και αρκετές ημέρες και υπολογίζεται από τον τεχνικό του ΟΦΗ για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, το καλύτερο αποτέλεσμα αυτής της διακοπής είναι ότι ο Βουό μπορεί να υπολογίζεται για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ακόμα και βασικός στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο 29χρονος επιθετικός είναι έτοιμος αλλά δεν είναι σε θέση να βγάλει ακόμα ολόκληρο 90λεπτο. Αυτό σημαίνει ότι ο Βουό θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και βασικός. Εφόσον ο Νίκος Νιόπλιας επιλέξει να τον έχει πανέτοιμο για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα τότε δεν αποκλείεται να τον κρατήσει στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να τον χρησιμοποιήσει στην συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook