Χαντί: “Ο κόουτς μας έκανε να το πιστέψουμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Άγγελος Χαντί μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και στάθηκε στην πίστη που είχε ο ΟΦΗ για να γυρίσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου του ΟΦΗ, Άγγελού Χαντί:

-για τη νίκη: «Ναι πιστεύαμε στη νίκη και μας είχε κάνει ο κοουτς να το πιστέψουμε. Ήταν συγκλονιστικός ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο. Όλοι πιστεύουμε στην ομάδα και με όλο τον σεβασμό πιστεύαμε ότι μπορούμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός μας σεβάστηκε και έδειξε ότι το ήθελε το ματς. Εμείς μπήκαμε περισσότερο σοβαροί πιστέψαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Μας είπε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και έχουμε τις ικανότητες να γυρίσουμε το μαρς. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο να αναπτυχθούμε λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης του γηπέδου . Στο δεύτερο 45λεπτο σταμάτησε η βροχή και μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Από την ισοφάριση και μετά διακρίναμε ότι ήταν βαριά τα πόδια τους. Είναι λογικό όταν υπάρχει τέτοια πίεση».

-για τις δηλώσεις Κιάσου περί αδιαφορίας παικτών του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορώ να κρίνω. Ο Κώστας γνωρίζει βέβαια και τότε κάτι θα ξέρει. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύθυμοι.. ήταν αρκετά στεναχωρημένοι».

-εάν έπαιξε ρόλο η πίεση στον Παναθηναϊκό: «Ναι έπαιξε ρόλο. Εμείς μετά το 1-1 βρήκαμε χώρους και τους εκμεταλλευθήκαμε. Ο ΠΑΟ ανέβασε την άμυνα ψηλά γιατί ήθελε το αποτέλεσμα και εμείς ξέραμε ότι θα κάνουμε ευκαιρίες”.

-για την άνοδο του ΟΦΗ: «Ελπίζουμε να ανέβουμε το συντομότερο δυνατό”.