Μονιάκης στο Gentikoule / «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των Μαχλά – Αναστόπουλου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στον ΟΦΗ, ο Μανώλης Μονιάκης μιλάει στο Gentikoule και τονίζει ότι «με πολύ δουλειά να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν Μαχλάς και Αναστόπουλος».

Ο 23χρονος μεσοαμυντικός είναι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ από το βράδυ της Κυριακής και κατ’ αυτόν τον τρόπο ξεκινάει η δεύτερη θητεία του στην ομάδα που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί και… τρίτη μετά το διάλλειμα της περιόδου 2009 – 2010 όταν και έμεινε εκτός δράσης για έναν ολόκληρο χρόνο. Ο διεθνής αριστερός μπακ ετοιμάζεται για την δική του αντεπίθεση κόντρα σε όλους εκείνους που τον είχαν… ξεγράψει θεωρώντας τον ως ένα ταλέντο που δεν αναπτύχθηκε ποτέ.

Μιλώντας στο Gentikoule, ακούστηκε αποφασισμένος και… πεισματάρης να αποδείξει την, δεδομένη, αξία του. Εκείνη που τον κατέταξε ως ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στην Ελλάδα αλλά και ως αρχηγός των «μικρών» εθνικών ομάδων. Έπειτα από ένα πέρασμα στην Κέρκυρα, επέστρεψε στον ΟΦΗ όπου βρήκε… «πατρική» φροντίδα μέσα από τους Μαχλά, Αναστόπουλο.

Αρχικά, είπε στο Gentikoule «δεν θέλω να πω πολλά λόγια αλλά θέλω να δείξω έργα μέσα στο γήπεδο. Και αυτό θα το πετύχω μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Δεν θέλω να πω περισσότερα λόγια γιατί πρέπει να μιλήσω μέσα στο γήπεδο».

Όσον αφορά την επιστροφή του στον ΟΦΗ που έγινε και τόσο γρήγορα, ο Μανώλης Μονιάκης υπογραμμίζει ότι «αυτό που θέλω και με ενδιαφέρει είναι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι κύριοι Μαχλάς και Αναστόπουλος με το να επιστρέψω στον ΟΦΗ». Για την συνέχεια, δε, του πρωταθλήματος πρόσθεσε «τώρα πρέπει να κοιτάξουμε όλοι μέσα από σκληρή δουλειά και έργα να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει. Όλοι θα αγωνιστούμε για το καλό της ομάδας και μέσα από το κοινό συμφέρον θα προκύψει και το κατάλληλο αποτέλεσμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook