Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule ακτινογραφεί τους παίκτες, ξεχωριστά έναν προς έναν, που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Κώστας Δαύκος
O καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ και χάρις σε αυτόν έμεινε ζωντανός στο να πάρει… “κάτι” μέχρι το τέλος του αγώνα. Έκανε ότι μπορούσε και στο γκολ δεν έχει ευθύνη.

Κώστας Κιάσσος
Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Μπαϊκαρά ενώ στο γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ χάνει την κεφαλιά. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά.

Βασίλης Βαλλιάνος
Τα Τρίκαλα δεν τον σημάδεψαν αμυντικά και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα θέματα. Όμως, επιθετικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει και πέρασε απαρατήρητος.

Δημήτρης Κομεσίδης
Πάλεψε όσο μπορούσε και περισσότερο έμεινε αβοήθητος από τα άκρα της άμυνας παρά από προσωπικές επιλογές. Παρ’ όλα αυτά, έχει ευθύνη στο γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ.

Μπράνκο Όστοϊτς
Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε όσο μπορούσε και στο ένας εναντίον ενός δεν είχε προβλήματα.

Ανέστης Νάστος
Πάλεψε μέχρι το τέλος και ίσως να είναι ο μοναδικός διασωθέντας από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Σπατάλησε πολλές δυνάμεις στο να δημιουργεί και μοιραία κουράστηκε στο τέλος.

Τζοακίμ Αντουκόρ
Δεν φάνηκε τόσο, όσο θα ήθελε ο Νίκος Νιόπλιας. Δημιουργικά δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου ενώ ανασταλτικά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα.

Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
Ο Σέρβος δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου για ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν έγινε επικίνδυνος σχεδόν καθόλου και πολλές φορές κράτησε την μπάλα, περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Αντώνης Μπουρσέλης
Αγωνίστηκε για λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Τζίλι Βουό
Είναι το πρώτο παιχνίδι που κλείστηκε τόσο καλά από τους αμυντικούς των Τρικάλων. Ο Βέρτζος έκανε εξαιρετική δουλειά πάνω του με αποτέλεσμα να μην φανεί καθόλου. Όμως και πάλι ήταν εκείνος που είχε την μοναδική ευκαιρία του ΟΦΗ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ιμπάν Ράντι
Ο Αφρικανός δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και αυτό φάνηκε στα Τρίκαλα. Δεν μπόρεσε να κάνει μια σωστή μεταβίβαση και πέρασε απαρατήρητος.

Μάριος Όγκμποε
Πάλεψε όσο μπορούσε, κυρίως μέσα από προσωπικές ενέργειες όμως και παρασύρθηκε από την γενική μετριότητα του ΟΦΗ.

Δημήτρης Μάνος
Πέρασε απαρατήρητος για όσο διάστημα αγωνίστηκε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook