Μπολάκης: “Το μυαλό όλων μας είναι στον Ηρακλή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύνθημα νίκης και πρόκρισης για το παιχνίδι του Κυπέλλου την Πέμπτη (7.30μμ) με τον Ηρακλή στο Γεντί Κουλέ, έστειλε ο Μανώλης Μπολάκης, μετά τη νίκη με 3-0 επί του ΑΟΧανιά, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football league.

Ο νεαρός αμντικός του ΟΦΗ, ανέφερε ότι οι παίκτες της κρητικής ομάδας θα τα δώσουν όλα για ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα.

Για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά, ο Μπολάκης ανέφερε ότι «ήμασταν πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Βάλαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα γρήγορο στο δεύτερο και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Γενικά κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση».

Για τη δική του πρώτη φετινή εμφάνιση, ο Μπολάκης, τόνισε πως «εγώ προσπαθώ όλη τη χρονιά να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαι χαρούμενος γιατί έκανα το πρώτο μου παιχνίδι φέτος, μπροστά στον κόσμο της ομάδας και πήραμε τη νίκη».

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ «το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ηρακλή, είναι στο μυαλό μας. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα».