Νοn stop ΟΦΗ και χωρίς νέα πρόσωπα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ σκέφτεται ήδη το παιχνίδι με τον Ηρακλή με το Νίκο Νιόπλια να μην έχει επιλογές για rotation αφού η νίκη επιβάλλεται και στα τρία παιχνίδια.

Στην φετινή σεζόν δεν υπάρχουν άλλοθι, ούτε δικαιολογίες για οποιοδήποτε αγωνιστικό πισωγύρισμα του ΟΦΗ και κατά συνέπεια στην ομάδα είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ έκανε το αυτονόητο κερδίζοντας τα Χανιά και πλέον σκέφτεται μόνο τον Ηρακλή και το πως θα πάρει την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια πρόκριση που πέραν των ψυχολογικών κερδών που θα έχει για την ομάδα, είναι δεδομένο ότι όσο προχωράς ανοίγει η όρεξη για νέες προκλήσεις ακόμα.

Το χειρότερο είναι ότι πλέον το ροτέισον έχει μικρύνει απότομα αφού αφενός βλέπουμε να υπάρχουν παίκτες βασικοί, οι οποίοι είναι τραυματίες (Μίκιτς, Κώτσιος, Μπουρσέλης) και αφετέρου άλλοι που δείχνουν να μην υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία (Μασάδο). Το σημαντικό για τον ΟΦΗ είναι να κάνει το 3Χ3 στα ματς που απομένουν ή να το πούμε πιο σωστά να πάρει την πρόκριση και παράλληλα να κάνει το απόλυτο στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναιγιάλειο και την Καλλιθέα προκειμένου να παραμείνει όσο πιο ψηλά γίνεται.