Ζόρο για “Γεντί Κουλέ”, αποθεώνει Βουό και τον κόσμο του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μαρκ Ζόρο μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τα Χανιά ενώ αναφέρθηκε στον Τζίλι Βουό αλλά και την δύναμη του “Γεντί Κουλέ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβοριανός στόπερ

Για την επιστροφή του στην Κρήτη: “Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα και την Κρήτη. Είχα τραυματισμούς όταν πήγα στην Αμερική και τους Χιούστον Ντάϊναμο αλλά τώρα είμαι καλά”.

Για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ: “Έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα για την καριέρα μου. Ο ΟΦΗ δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση και μακάρι να ήταν καλύτερα τα πράγματα για να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα. Είχα μια μεγάλη ευκαιρία να παίξω στην Αμερική όμως μετά τον τραυματισμό μου, πήγα στο Λονδίνο όπου με εξέτασε ειδικός γιατρός και μετά έμεινα εκτός ποδοσφαίρου για έναν χρόνο”.

Για το αν μετάνιωσε που έφυγε από τον ΟΦΗ: “Δεν μετανιώνω ποτέ για τις επιλογές μου αλλά αντιθέτως προσπαθώ να τις στηρίζω. Τώρα ο ΟΦΗ επιστρέφει, έχει ανθρώπους στην διοίκηση με διαφορετική στρατηγική και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα. Το Ηράκλειο χρειάζεται να έχει μια δυνατή ομάδα”.

Για την υποδοχή του κόσμου του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά: “Ένιωσα τόσο χαρούμενος, είχα τόσο όμορφα συναισθήματα. Πιστεύω ότι ο κόσμος με αγαπάει και για αυτόν τον λόγο φώναζε το όνομα μου. Όταν ήμουν στον ΟΦΗ έκανα καλά την δουλειά μου, ήμουν επαγγελματίας και έδινα την καρδιά μου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενος ήμουν. Όλο αυτό που έζησα την Κυριακή, μου δίνει μεγάλο κουράγιο και αυτοπεποίθηση ώστε να κλείωσ την καριέρα μου με αξιοπρέπεια”.

Για την εικόνα του από τον φετινό ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες αλλά εγώ έχω σεβασμό για δύο συγκεκριμένα: Για τον Μασάδο που έχει μεγάλη ποιότητα και δεν γνωρίζω γιατί δεν έπαιξε προχθές αλλά και για τον φίλο μου τον Βουό”.

Για τον Τζίλι Βουό: “Ο Βουό είναι συμπατριώτης μου και τον γνωρίζω αρκετά καλά. Είναι παίκτης με μεγάλη δύναμη, είμαι χαρούμενος για εκείνον. Μάλιστα, το καλοκαίρι πριν έρθει στον ΟΦΗ, μου τηλεφώνησε και με ρώτησε για την ομάδα και του είπα “πήγαινε αμέσως, είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Όταν έπαιζα στην Μπενφίκα, εκείνος αγωνιζόταν στην Ακαδέμικα και είχαμε παίξει αντίπαλοι σε αρκετά παιχνίδια. Εύχομαι τα καλύτερα για εκείνον”.

Για το που πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ για να πάρει την άνοδο: “Ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει την άνοδο. Είναι σημαντικό να πάρει όλα τα παιχνίδια μέσα στο “Γεντί Κουλέ”. Όταν ήμουν στον ΟΦΗ, όλα τα παιδιά λέγαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Όταν ήρθε στην ομάδα ο Σα Πίντο, αυτό ήταν κάτι που μας έλεγε συνέχεια. Ότι η έδρα μας είναι το κλειδί για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για τον ΑΟ Χανιά: “Τα Χανιά είναι μια νεανική ομάδα που τώρα προσπαθεί να αποκτήσει εμπειρία και να πετύχει τους στόχους της. Μάλιστα, το προηγούμενο καλοκαίρι ο μάνατζερ μου μίλησε με τον ΟΦΗ αλλά επειδή ήμουν εκτός δράσης για έναν χρόνο, οι άνθρωποι του είπαν όχι. Τα Χανιά είπαν αμέσως ναι και θέλω να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει μέχρι τώρα”.

Για το τι του έμεινε από την παρουσία του στον ΟΦΗ: “Για εμένα όλες οι στιγμές που έζησα στον ΟΦΗ είναι μοναδικές. Αλλά ξεχωρίζω την παρουσία μας στα ημιτελικά του κυπέλλου. Όταν πήγα στον ΟΦΗ, η ομάδα δεν ήταν στα καλύτερα της όμως ζούσα μοναδικά κάθε παιχνίδι και κάθε στιγμή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook