Και πρώτος και καλύτερος και βούλωσε στόματα ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ κέρδισε ΠΑΝΑΞΙΑ τον Ηρακλή με γκολάρες από Βουό, Όγκμποε, τερμάτισε πρώτος και βούλωσε τα στόματα όλων των… παπαγάλων!

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Χανιά αφήνοντας εκτός 11αδας τους Κοιλιάρα, Δαύκο αλλάζοντας την τετράδα στην άμυνα. Ο Δερμιτζάκης επέστρεψε στο αρχικό σχήμα ενώ άλλαξε και η τετράδα στην άμυνα με τον Κομεσίδη να πηγαίνει δεξιά και τον Κώτσιο που επίσης επέστρεψε στην 11αδα, να παίζει στο κέντρο με τον Όστοϊτς. Παράλληλα ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε εσωτερική αλλαγή που του βγήκε καθώς έβαλε τον Ράντι στον άξονα και πέρασε αριστερά τον Χαντί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρει χώρο και να είναι από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ αφού με την ταχύτητα του άνοιγε την άμυνα του Ηρακλή.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά δεν μπορούσε να βγάλει φάση αφού έλειπε η καλή τελική πάσα. Ο Ηρακλής δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Δερμιτζάκη που ήταν θεατής του αγώνα και τελικά ο ΟΦΗ κατάφερε να σκοράρει με δημιουργό, σε ακόμα ένα ματς, τον Βουό και εκτελεστή τον Όγκμποε που με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Ο ΟΦΗ συνέχισε με την ίδια ορμή και στο δεύτερο 45λεπτο με πολύ καλή τακτική και μην επιτρέποντας στον Ηρακλή να απειλήσει την εστία του Δερμιτζάκη. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια είχαν τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό και δεν απειλούνταν καθόλου από τους φιλοξενούμενους που δεν είχαν κάνει καν δείγμα ευκαιρίας. Στο 65′ ήρθε και το 2-0 με μια καταπληκτική συνεργασία των Αντουκόρ, Βαλλιάνου και μετά από σέντρα του τελευταίου ο Βουό με κεφαλιά – κανονιά να σκοράρει ένα καταπληκτικό γκολ.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook