«Πρώτη» για Μονιάκη – Σίσιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πρώτη τους προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ πραγματοποίησαν οι Μανώλης Μονιάκης και Μίρνες Σίσιτς που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Μανώλης Μονιάκης αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο καθώς επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια ενώ είδε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να τον υποδέχονται με χαμόγελα και… πειράγματα. Ο 23χρονος αριστερός μπακ έτρεξε μόνος του.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Μίρνες Σίσιτς που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ είδε και γνώριμα πρόσωπα όπως ο Βασίλης Ρόβας με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Από εκεί και πέρα, ο Μηνάς Πίτσος συνέχισε να τρέχει μόνος του και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα λέγοντας ότι “πηγαίνω πολύ καλά. Εχω αυξήσει την ένταση του ατομικού μου προγράμματος χωρίς να έχω κάποια ενόχληση. Κάνω ασκήσεις με μπάλα και επίσης δεν έχω πρόβλημα. Ο στόχος μου είναι την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή να επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα”.

Τέλος, δεν προπονήθηκε ο Αλεξάντερ Κάταϊ που αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία υπό τις οδηγίες του φυσικοθεραπευτή του ΟΦΗ Κώστα Παππά.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook