Έρχεται μήνας – κόλαση για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πρόκριση του ΟΦΗ σε συνδυασμό με το πρόγραμμα – γεμάτο ντέρμπι – για τον Γενάρη, επιβάλει την εγρήγορση σε όλα τα μέτωπα για τον σύλλογο.

Μέσα στις πρώτες 30 ημέρες του 2017, ο ΟΦΗ θα δώσει οκτώ (!) παιχνίδια από τα οποία τα έξι θα είναι για το πρωτάθλημα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο ΟΦΗ καλείται να βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα όπου θα πάει στον Εύοσμο, την Ριζούπολη και το “Κλεάνθης Βικελίδης” για να αντιμετωπίσει Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα και Άρη ενώ ενδιάμεσα θα έρθει στο Ηράκλειο η Λαμία για ένα ντέρμπι κορυφής. Κατά συνέπεια, γίνεται κατανοητό ότι ο Γενάρης θα κρίνει πάρα πολλά και ενδεχομένως να βγάλει στον “αφρό” τον ΟΦΗ σε περίπτωση που βγει αλώβητος από αυτό το πρόγραμμα.

Επιπλέον, το πρόγραμμα “φορτώνεται” ακόμα περισσότερο στο τελευταίο 10ημερο του Ιανουαρίου όπου ο ΟΦΗ θα δώσει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια (Απόλλωνα, Αχαρναϊκό) ενώ στην συνέχεια θα υποδεχτεί κατά σειρά Λαμία και Ξάνθη για το κύπελλο Ελλάδας.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, στον ΟΦΗ χρειάζεται να τρέξουν άμεσα τις μεταγραφικές τους υποθέσεις προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί ενισχυμένη μέσα στον Ιανουάριο που μπορεί να κρίνει αρκετά για την μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook