“Ξεθωριάζει” το ενδιαφέρον για Γιουσούφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ κινείται για την μεταγραφική του ενίσχυση και στο στόχαστρο του βρίσκονται παίκτες που θα προσφέρουν άμεσα. Και αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνεται από τον Μοχάμεντ Γιουσούφ.

Παρότι η ποδοσφαιρική αξία του Αφρικανού μεσοεπιθετικού δεν αμφισβητείται από κανέναν, στον ΟΦΗ ακολουθούν το σκεπτικό ότι πρέπει να έρθουν παίκτες που θα προσφέρουν άμεσα και όχι σε κανένα δίμηνο. Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Μοχάμεντ Γιουσούφ επιβεβαιώνεται και από κύκλους της ΠΑΕ ωστόσο η υπόθεση της απόκτησης του δεν θα προχωρήσει. Και ο λόγος είναι συγκεκριμένος και άκρως κατανοητός: Ο ποδοσφαιριστής από τις Κομόρρες έχει να αγωνιστεί από τον προηγούμενο Απρίλη (όταν και ολοκληρώθηκε η θητεία του στην Βέροια) αφού έμεινε χωρίς ομάδα από το προηγούμενο καλοκαίρι. Οι πληροφορίες που συνέλεξαν στον ΟΦΗ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γιούσουφ, δεν ήταν και οι καλύτερες με αποτέλεσμα να κάνουν πίσω.

Άλλωστε, όπως γράφαμε χθες, έρχεται ένας μήνας που θα κρίνει πάρα πολλά και επειδή ακριβώς, το γνωρίζουν αυτό στον ΟΦΗ, θέλουν παίκτες που θα παίξουν άμεσα και όχι μετά από 20 και 40 ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook