Θλίψη στην οικογένεια του ΟΦΗ για τον θάνατο του Αργύρη Μπουρδαμή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του ΟΦΗ ο θάνατος του Αργύρη Μπουρδαμή. Ανακοινώσεις για τον θάνατο του εξέδωσαν ΠΑΕ, Ερασιτέχνης αλλά και ο Εθνικός.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι «η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συλλυπείται θερμά την οικογένεια του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας μας Αργύρη Μπουρδαμή για το θάνατό του. Ο Αργύρης Μπουρδαμής φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ στη δεκαετία του 1960 και ήταν μέλος της ομάδας που έφερε τον ΟΦΗ στην Α’ εθνική την περίοδο 1967-1968».

Από την πλευρά του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με σχετική ανακοίνωση τονίζει: «Ο Αργύρης Μπουρδαμής ήταν μέλος μιας σειράς παικτών σε μια εποχή που οι παίκτες του ΟΦΗ έπαιζαν μόνο για την φανέλα. Άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα μας την δεκαετία του ’60 και έγραψε την δική του ιστορία με αυτή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε».

Ο Αργύρης Μπουρδαμής πέραν του ΟΦΗ, φόρεσε και την φανέλα του Εθνικού με την ομάδα της Αγίας Τριάδας να μην ξεχνάει την προσφορά του και με ανακοίνωση τους εκφράζουν την θλίψη τους… «Ο θάνατος του Αργύρη Μπουρδαμή έφερε σε πένθος όλο την οικογένεια του Εθνικού. Ο Εθνικός εκφράζει την θλίψη του και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο Αργύρης Μπουρδαμής ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης που ανέδειξε ο Εθνικός, ενώ στην συνέχεια τίμησε την φανέλα του ΟΦΗ και της Εθνικής Ελλάδας. Η οικογένεια του Εθνικού βρίσκεται σε πένθος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook