Ο Πάγκαλος πιέζει να έρθει στον ΟΦΗ, η ΑΕΖ ζητάει χρήματα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει εδώ και ημέρες προφορικά με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό όμως οι Κύπριοι αξιώνουν χρήματα για να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή.

Δυσκολίες φαίνεται ότι υπάρχουν τα τελευταία 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντίνου Πάγκαλου. Όπως είχαμε γράψει τις προηγούμενες ημέρες, ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει προφορικά με το Ντίνο Πάγκαλο και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του είναι η αποδέσμευση του από την ΑΕ Ζακακίου.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντίνος Πάγκαλος έχει ζητήσει εδώ και ημέρες να μείνει ελεύθερος προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ αφού τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα ενώ ήταν σε επαφές εδώ και αρκετές ημέρες με την ΠΑΕ να κρατάει μυστικές τις συζητήσεις με τον Χανιώτη μεσοεπιθετικό.

Ο Πάγκαλος που επέστρεψε στην Κύπρο πριν από λίγες ημέρες, μετά την ολιγοήμερη παρουσία του στην Κρήτη, και τα έχει βρει σε όλα με τον ΟΦΗ – έχει ζητήσει από την διοίκηση της ΑΕ Ζακακίου να τον αφήσει ελεύθερο προκειμένου να επιστρέψει στην Κρήτη και να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”. Μένει να φανεί αν μέσα στις επόμενες ημέρες θα “κερδίσει” η επιμονή του Πάγκαλου να αφήσει την Κύπρο για τον ΟΦΗ ή η ΑΕΖ θα επιμείνει στις οικονομικές απαιτήσεις για να τον αφήσει ελεύθερο.

Άμεση εξυπηρέτηση μέσω email/live chat/τηλεφωνου- 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς.

Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook