Το… βαρύ τερέν τον στέλνει στο βοηθητικό του Παγκρητίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Εκεί θα γίνει η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ για το 2017 αφού τα γήπεδα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο παραμένουν με αρκετό νερό.

Στο βοηθητικό του Παγκρητίου στάδιου θα γίνει τη Δευτέρα (2/1) το μεσημέρι (2μμ) η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ για το 2017.

Παρά την βελτίωση του καιρού, τα γήπεδα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, παραμένουν με Εκεί θα γίνει η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ για το 2017 αφού τα γήπεδα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο παραμένουν με αρκετό νερό.αρκετό νερό από την ισχυρή βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών και η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, προτίμησε να μη γίνει προπόνηση σε ένα βαρύ τερέν, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (4/1, 3μμ) στην Θεσσαλονίκη με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ετσι, με ενέργειες των ανθρώπων του ΟΦΗ, σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και την εταιρεία Ανάπτυξης αθλητισμού Ηρακλείου, η οποία έχει την διαχείριση του Παγκρητίου σταδίου εξασφαλίστηκε ώρα προπόνησης, για τον ΟΦΗ, στο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, του βοηθητικού του Παγκρητίου σταδίου.

Stoiximan: Κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα κάθε μέρα! Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών! Δείτε τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook