Κανούλας: “Μου έκανε εντύπωση το πάθος των παικτών του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην φορ του ΟΦΗ και νυν του Πανσερραϊκού Σάκης Κανούλας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ” εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι η ομάδα του Νίκου Νιόπλια μπορεί να πετύχει την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Κανούλας στον Athletic Radio 104,2

Για την ήττα του Πανσερραϊκού από τον ΟΦΗ: “Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και εμείς. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αλλά δείξαμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα”.

Για το πως περίμεναν τον ΟΦΗ στον Πανσερραϊκό: “Γνωρίζαμε ότι αυτό το παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας που είναι η καλύτερη στην κατηγορία, γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Ο ΟΦΗ μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο και να επιστρέψει εκεί που ανήκει”.

Για το τι του έκανε εντύπωση από τον ΟΦΗ: “Μου έκανε εντύπωση το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του ΟΦΗ που παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός έδειξαν ότι ήθελαν πολύ τη νίκη και την πήρε δίκαια”.

Για το τι λείπει από τον ΟΦΗ: “Για να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να παίρνεις και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα τότε θα πάει μέχρι το τέλος”.

Για τον Πανσερραϊκό: “Σίγουρα, πρέπει να κοιτάζεις με σοβαρότητα το κάθε παιχνίδι και μόνο με πολύ δουλειά μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Δουλεύουμε πολύ, έχουμε ψηλά το κεφάλι”.

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Θεωρώ ότι είναι πολύ καλές ομάδες, υπάρχουν εξίσου καλές ομάδες στο πρωτάθλημα όμως αυτές που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις είναι εκείνες που θα πάνε μέχρι το τέλος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook