Χάρισε λεφτά στην ΑΕ Ζακακίου για να έρθει στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, o Ντίνος Πάγκαλος αποχαιρέτησε τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του ενώ χάρισε στην ΑΕΖ ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Ο Ντίνος Πάγκαλος αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ στην χειμερινή περίοδο του Ιανουαρίου, μετά τον Παύλο Μητρόπουλο, και ο Χανιώτης μεσοεπιθετικός αναμένεται να έρθει στο Ηράκλειο μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα. Ο Πάγκαλος ήθελε πάρα πολύ να έρθει στον ΟΦΗ και από την πρώτη στιγμή που εκφράστηκε το ενδιαφέρον της ομάδας, πίεσε πάρα πολύ την διοίκηση της ΑΕ Ζακακίου.

Είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε και έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με την Ανόρθωση ενώ όταν είδε ότι δεν έβγαινε άκρη ανάμεσα στην ΑΕΖ και τον ΟΦΗ, πρότεινε, στους διοικούντες τον κυπριακό σύλλογο, να χαρίσει τις οφειλές που υπήρχαν προς το πρόσωπο του και οι οποίες είναι ένα σημαντικό ποσό. Αυτό ήταν το “κλειδί” και ο Πάγκαλος πιέζοντας με τον τρόπο του κατάφερε να κερδίσει την ελευθερία του και να αποτελεί, άτυπα, ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook