Χωρίς τεχνικό διευθυντή θα πορευτεί μέχρι το καλοκαίρι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά το διαζύγιο με τον Σταύρο Λαμπράκη, στον ΟΦΗ αποφάσισαν να πορευτούν χωρίς αντικατάστατη του μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Χωρίς περαιτέρω στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συνεχίσει ο ΟΦΗ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου καθώς στον ΟΦΗ αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι στον ΟΦΗ θέλουν να είναι προσεκτικοί στην επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει αυτό το πόστο και θέλουν να πάρουν την απόφαση τους χωρίς βιασύνη. Άλλωστε, από την στιγμή που ο Νίκος Νιόπλιας είναι εκείνος που θα αποφασίσει για τις μεταγραφές και ενώ ο χρόνος περνάει, στον ΟΦΗ έκριναν σκόπιμο ότι δεν υπάρχει λόγος να έρθει ένας άνθρωπος που θα έχει διακοσμητικό ρόλο. Αντιθέτως, στον ΟΦΗ τονίζουν ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει ιδιαίτερη σημασία για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και αυτό αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα ώστε στην ομάδα να μην προχωρήσουν σε βιαστικές κινήσεις που αργότερα θα στοιχήσουν.

Σκοπός είναι να γίνουν σημαντικές ενέργειες το ερχόμενο καλοκαίρι οπότε και θα γίνουν εκ νέου συζητήσεις για το πρόσωπο που θα έχει το κύρος αλλά και την προσωπικότητα ώστε να “αντέξει” αυτές τις ευθύνες που έχει η συγκεκριμένη θέση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook