Man to man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule βρέθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης και σας μεταφέρει την κριτική των παικτών του ΟΦΗ, έναν προς έναν. 

Γιάννης Δερμιτζάκης
Σταθερός μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και ενέπνευσε σιγουριά με τις επεμβάσεις του.

Δημήτρης Κομεσίδης
Εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα έχοντας απέναντι του έναν παίκτη (Αλμπάνη) που είχε κάνει παπάδες στα προηγούμενα παιχνίδια. Όμως όσο καλός είναι αμυντικά, άλλο τόσο υστερεί επιθετικά και δικαιολογημένα βέβαια αφού η θέση του είναι στόπερ.

Γιάννης Κοιλιάρας
Συνεχίζει να βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Αλάνθαστος αμυντικά, δύο φορές σώζει την εστία του ΟΦΗ προλαβαίνοντας να παρέμβει την τελευταία στιγμή.

Μπράνκο Όστοϊτς
Πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ. Πραγματικός αρχηγός μετά την αποχώρηση του Κώτσιου, αλάνθαστος και ανίκητος στις προσωπικές μονομαχίες.

Ηλίας Κώτσιος
Μέχρι το σημείο που τραυματίστηκε, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ. Εκμηδένισε τον Πετρόπουλο, δεν τον άφησε να πάρει ανάσα και ήταν πραγματικός ηγέτης στην άμυνα της ομάδας.

Τζοακίμ Αντουκόρ
Ο Γκανέζος κάνει μεγάλο παιχνίδι έστω και αν δεν φαίνεται η δουλειά του. Έκανε ατελείωτα χιλιόμετρα και πάτησε κάθε σπιθαμή του αγωνιστικού χώρου. Έκανε πολλά κλεψίματα και κέρδισε κατά κράτος με την παρουσία του το βασικό γρανάζι του Απόλλωνα, τον Εμάνουελ Κονέ.

Κέβι Χίσι
Ο νεαρός μέσος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την ευκαιρία που του έδωσε ο Νιόπλιας και έκανε μια μεστή εμφάνιση. Είχε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις όμως είναι γεγονός ότι το ντεμπούτο του στην 11αδα ήταν θετικό. Μόλις αποκτήσει εμπειρία θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Άγγελος Χαντί
Δεν είναι καλά και το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει με συνεχή “ντουμπλαρίσματα” από τους παίκτες του Απόλλωνα και ελάχιστη συμμετοχή στον δημιουργικό τομέα.

Ιμπάν Ράντι
Ο Αφρικανός ήταν μέτριος έως κακός και δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε από το Νίκο Νιόπλια. Πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και ήταν απών από το γήπεδο για όση ώρα αγωνίστηκε.

Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
Ο Σέρβος “μάτωσε” μέσα στο γήπεδο. Είχε το δοκάρι στο 2ο λεπτό που αν σκόραρε, άλλαζε το παιχνίδι όμως εκείνος έκανε ότι μπορούσε στην συγκεκριμένη φάση. Έσκασε στο τρέξιμο τον Πάνο, πίεσε συνεχώς και αν είχε άλλο ένα στήριγμα τότε θα φαινόταν ακόμα καλύτερα. Πάντως, θετική η παρουσία του.

Τζίλι Βουό

Ο Ιβοριανός φορ δεν φάνηκε καθόλου και τελείωσε το παιχνίδι χωρίς τελική προσπάθεια. Βέβαια, είναι αλήθεια ότι δεν είναι και δική του ολόκληρη η ευθύνη αφού δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook