Ομάδα και κόσμος ετοιμάζονται να “πατήσουν” την Λαμία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αποφασισμένοι να δείξουν ποιος είναι ο ΟΦΗ, οι παίκτες του περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία το παιχνίδι με την Λαμία. Μέσα ο Κώτσιος που έλεγε ότι δεν χάνει το ματς με τίποτα και ο κόσμος ετοιμάζεται να κάνει καμίνι το “Γεντί Κουλέ”.

Ο ΟΦΗ δίνει το πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς και γίνεται αντιληπτό ότι το μεσημέρι (4.00) του Σαββάτου, το γήπεδο θα είναι καμίνι και έτοιμο να σπρώξει τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια προς την πολύτιμη νίκη. Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και ένα απλό παράδειγμα αποτελεί η συμπεριφορά του Ηλία Κώτσιου. Ο αρχηγός του ΟΦΗ απέδειξε ότι δεν… έμεινε στα λόγια όταν δήλωνε ότι δεν πρόκειται να χάσει το παιχνίδι με την Λαμία και τελικά συμπεριελήφθηκε στην αποστολή ενώ έλεγε και στο “Βαρδινογιάννειο” ότι δεν υπήρχε περίπτωση να απουσιάσει.

Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις τάξεις του κόσμου του ΟΦΗ που περιμένουν πως και πως την αυριανή αναμέτρηση αφού γνωρίζουν την κρισιμότητα του και πως με τρίποντο η ομάδα παίρνει μεγάλη βαθμολογική ώθηση εν όψει του ερχόμενου ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook