Μπούρμπος: “Ανυπομονώ να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου και της ομάδας μας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Xρήστος Μπούρμπος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ εξέφρασε την ανυπομονησία του να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας και να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο έμπειρος μπακ που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ την περσινή σαιζόν δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του καθώς υπέστη κάταγμα κόπωσης και μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας εξέφρασε την ανυπομονησία του να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της αποθεραπείας του.
Αναλυτικά όσα είπε στο ofi.gr

“Επιστρέφω τέλος του μήνα στις προπονήσεις της ομάδας μου. Πηγαίνω πολύ καλύτερα και είμαι αισιόδοξος. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να απέχω από τις προπονήσεις έως το τέλος του μήνα. Πρέπει να ομολογήσω ότι σήμερα μετά την αποχή από το προπονητικό πρόγραμμα, νοιώθω πολύ καλύτερα. Οι ενοχλήσεις δεν έχουν εξαφανισθεί, όμως έχει μειωθεί αισθητά η ένταση τους. Ακολουθώ και πρόγραμμα θεραπείας και είμαι αισιόδοξος. Με τους γιατρούς έχουμε πει πως μόλις εξαφανισθούν οι ενοχλήσεις θα ξεκινήσω προπονήσεις. Γνωρίζω καλύτερα από το καθένα ότι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Γνωρίζω ότι χρειάζεται υπομονή. Όμως δεν το κρύβω ότι ανυπομονώ να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου και της ομάδας μας” δήλωσε ο Χρήστος Μπούρμπος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook