Το βράδυ οι οριστικές εξελίξεις με Παπαδόπουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποτελεί την βασική επιλογή της διοίκησης του ΟΦΗ, έχει ήδη συζητήσει με την ΠΑΕ και μέχρι το βράδυ αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή και ο “Παπ” αποτελεί τον βασικό στόχο της διοίκησης του ΟΦΗ προκειμένου να αποτελέσει τον άνθρωπο που θα βγάλει την ομάδα από την δύσκολη θέση. Οι ικανότητες και η προσωπικότητα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν αμφισβητούνται από κανέναν και μένει να δούμε αν ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, για λογαριασμό του ΟΦΗ, μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Παπαδόπουλος διαθέτει όλο το πακέτο για να αναλάβει την “ηλεκτρική καρέκλα” όπως ο δικός του πάγκος με τον έμπειρο τεχνικό να είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά την ιδιοσυγκρασία και τα “θέλω” του συλλόγου. Και αυτό αποτελεί ένα βασικό χαρακτηριστικό για να αναλάβει την θέση του προπονητή του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ είναι σε ανοικτή γραμμή με το Νίκο Παπαδόπουλο που έχει ζητήσει κάποια πράγματα από τον σύλλογο προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία και βέβαια μοναδικός στόχος δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση της ανόδου μέχρι τελικής πτώσεως.