Χτυπάει από το πάνω ράφι ο ΟΦΗ: Πρόταση στον Σκόνδρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ προχωράει το μεταγραφικό του πλάνο και σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Γιάννη Σκόνδρα που πρόκειται να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος Τρικαλινός μπακ δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση προκειμένου ο Σκόνδρας να κατηφορήσει στο Ηράκλειο. Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον απερχόμενο μπακ του ΠΑΟΚ χρονολογείται εδώ και αρκετές ημέρες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του έχει καταθέσει μια πολύ καλή, οικονομικά, πρόταση προκειμένου να έρθει στην Κρήτη.

Βέβαια, η περίπτωση του Σκόνδρα συναντά αρκετές δυσκολίες καθώς για εκείνον υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ο ίδιος πάντως δεν είναι αρνητικός απέναντι στο ενδεχόμενο να έρθει στον ΟΦΗ καθώς αφενός υπάρχει το δέλεαρ της μεταγραφής του σε μια μεγάλη ομάδα που βάζει υψηλούς στόχους όχι μόνο για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Η περίπτωση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά, είτε θετικά – είτε αρνητικά, μέσα στα επόμενα 24ωρα.