“Πρώτη” για Παπαδόπουλο με την φόρμα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, έκανε την Τετάρτη (25/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Πριν την έναρξη της προοπόνησης το μελος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλης Μυλωνάκης, παρουσίασε το νέο προπονητή στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια της ομάδας: «Πάμε όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα. Τον κ. Παπαδόπουλο τον ξέρετε όλοι και δεν χρειάζονται συστάσεις. Εχει ματώσει τη φανελα της ομάδας μας και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ΟΦΗ και τι πρέπει να κάνει. Θα είμαστε όλοι κοντά στον κ. Παπαδόπουλο, αλλά και σε εσας. Αρχής γενομένης απο το παιχνίδι με τον Αρη, πάμε δυνατά για το στόχο που έχουμε θέσει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο Μιχάλης Μυλωνάκης έδωσε συγχαρητήρια στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ξάνθη και το μαχητικό πνεύμα που έδειξαν και τόνισε ότι το στοιχείο αυτό θέλει και η διοίκησην αλλά και ο κόσμος της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια. Μια ομάδα που θα παλεύει στο γήπεδο και στα 90 λεπτά, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Στην παρουσίαση του Νίκου Παπαδόπουλου στους παίκτες ήταν ακόμη ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Ζερβάκης και ο Γενικός διευθυντής Δημ. Αποστολάκης.

«Ολοι μαζί μπορούμε»

Με τη σειρά του, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε στους παίκτες του ΟΦΗ  ότι «είμαι εδώ για να σας βοηθήσω και γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω καλό κλίμα στα αποδυτήρια, να είμαστε μια οικογένεια και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Στην προπόνηση και ο Νίκος Αμανατίδης

Αμέσως μετά ακολούθησε η προπόνηση, η οποία έγινε με την ευθύνη του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ συμμετείχε και ο συνεργάτης του, Νίκος Αμανατίδης, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, αλλά και οι Μηνάς Πίτσος και Νίκος Κουνδουράκης, απο το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Απο το αεροδρόμιο στο…αθλητικό κέντρο

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες του ΟΦΗ, πήγαν απο το αεροδρόμιο…στο αθλητικό κέντρο, καθώς έφτασαν στο Ηράκλειο απο το ταξίδι στην Ξάνθη, το μεσημέρι της Τρίτης και αμέσως πήγαν όλοι στο αθλητικό κέντρο, για την προπόνηση με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αρη (Σάββατο 28/1, 3μμ) στη Θεσσαλονίκη.

*Το πρόγραμμα της Πέμπτης (26/1), περιλαμβάνει προπόνηση που θα γίνει το πρωί (11 πμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

*Μετά την προπόνηση (12.45μμ) ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, για την ανάληψη της τεχνική γεσίας του ΟΦΗ.