Το παλεύει για Βελλίδη – στο “κάδρο” Σουπερλιγκάτοι γκολκίπερ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ παλεύει όσο μπορεί την υπόθεση του Μάρκου Βελλίδη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκονται δύο Έλληνες γκολκίπερ που αγωνίζονται στην Σούπερ Λιγκ.

Όπως και στην περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα, έτσι και σε εκείνη του Μάρκου Βελλίδη, όπως αποκάλυψε χθες η “Πατρίδα”, ο ΟΦΗ ψάχνει παίκτες από το πάνω ράφι προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Η περίπτωση του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είναι αρκετά δύσκολη καθώς μέχρι και πριν από έναν χρόνο ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα, όμως στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν όσο μπορούν και ειδικά από την στιγμή που ο Βελλίδης δεν υπολογίζονται από τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Οι δύο άλλες επιλογές

Στον ΟΦΗ πάντως κοιτάζουν και άλλες επιλογές προκειμένου να υπάρχει και plan b αφού αναφέραμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην περίπτωση του Βελλίδη. Ήδη, η ομάδα έχει στο στόχαστρο της δύο Έλληνες γκολκίπερ καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος επιθυμεί να μην αποκτηθεί ξένος αφού με αυτόν τον τρόπο “χαραμίζεται” μια θέση Έλληνα μέσα στην ενδεκάδα. Στον ΟΦΗ έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και αναμένονται εξελίξεις μέχρι την Δευτέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook