Man to man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule βρέθηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και σας μεταφέρει την κριτική των ποδοσφαιριστών έναν προς έναν.

Γιάννης Δερμιτζάκης

Δεν έχει ευθύνη στο γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ και σήμερα είναι σταθερός σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ κρατάει ζωντανό τον ΟΦΗ στην κεφαλιά του Ανάκογλου.

Δημήτρης Κομεσίδης

Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανένας για το πάθος και την αμυντική του συνέπεια. Όμως δεν είναι επιθετικό μπακ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην παίρνει πράγματα από την δεξιά πλευρά.

Γιάννης Κοιλιάρας

Για ακόμα ένα παιχνίδι είναι από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ. Πολύ καλός αμυντικά και όποτε του δόθηκε η ευκαιρία βγήκε μπροστά απειλώντας την άμυνα του Άρη.

Νίκος Παντίδος

Ο 27χρονος στόπερ κάνει ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση και εξαφάνισε τον Ίλιτς. Εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τον Σέρβο φορ.

Ηλίας Κώτσιος

Ο αρχηγός του ΟΦΗ είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Παντίδο και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα με τους επιθετικούς του Άρη.

Τζοακίμ Αντουκόρ

Ο Γκανέζος έκανε ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια με την φανέλα του ΟΦΗ. Όσο αγωνίστηκε, έκανε αρκετά ατομικά λάθη και δεν κράτησε καθόλου μπάλα με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί δικαιολογημένα.

Ανέστης Νάστος

Όσο εκτός κλίματος βρισκόταν στο πρώτο ημίχρονο, άλλο τόσο καλός ήταν στο δεύτερο ημίχρονο. Από το 46′ μέχρι το 90′ έπαιρνε όλες τις πρώτες μπάλες και έσπρωχνε την ομάδα στην επίθεση. Η δική του παρουσία στο πρώτο 45λεπτο επηρέασε και την υπόλοιπη ομάδα.

Άγγελος Χαντί

Δεν βοήθησε όσο θα ήθελε και ο ίδιος. Παρότι είχε διάθεση, δεν μπορούσε να επεγκλωβιστεί από τα “ντουμπλαρίσματα” των παικτών του Άρη με αποτέλεσμα να υστερήσει η ομάδα στον δημιουργικό τομέα.

Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ

Από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ. Έβγαλε πάθος και τσαμπουκά στο γήπεδο ενώ δημιούργησε μόνος του πολλές ευκαιρίες.

Ντίνος Πάγκαλος

Δεν ήταν αρνητικός παρότι στέκεται άτυχος γιατί στο πρώτο ημίχρονο όλη η ομάδα παίζει πίσω. Έδειξε ότι έχει ποιότητα και πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Τζίλι Βουό

Ήταν αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα και είναι γεγονός ότι πάλεψε αρκετά με τους αμυντικούς του Άρη. Όμως όταν ο Ιβοριανός δεν τροφοδοτείται τότε παρουσιάζονται όλα τα προβλήματα στην επίθεση του ΟΦΗ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ιμπάν Ράντι

Ο Αφρικανός δεν πρόσεφερε όσα θα ήθελε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Μάριος Όγκμποε

Αγωνίστηκε για λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Παύλος Μητρόπουλος

Βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας και συνέβαλε στην βελτίωση του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook