Αυτοί μας δουλεύουν: “Άριστος κατά τον Μπίκα ο Αρετόπουλος”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι τουλάχιστον πρόκληση να διαβάζουμε σε ρεπορτάζ ιστοσελίδων με την διαιτησία ότι ο Μπίκας δικαιώνει τον Αρετόπουλο για την διαιτησία του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Διαβάστε λέξη προς λέξη τι αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Αφού το διαβάσαμε και αυτό το ρεπορτάζ, όπου πιο ξεκάθαρη παράβαση δεν υπάρχει από την ανατροπή του Χαντί από τον Μπούρμπο, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι τα πάντα πάνε προς λάθος κατεύθυνση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που θα διαβάσετε παρακάτω, ο Μπίκας ήταν παρατηρητής διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Άρη και σύμφωνα με την έκθεση του δικαιώνει απόλυτα για τον Αρετόπουλο χαρακτηρίζοντας την φάση της ανατροπής ως “ένα από τα συνηθισμένα μαρκαρίσματα που γίνονται εντός περιοχής”.

Σκεφτείτε μάλιστα ότι ο εν λόγω παρατηρητής και παλαίμαχος διεθνής διαιτητής είχε τεθεί επικεφαλής της ΚΕΔ ασχέτως αν παραιτήθηκε αμέσως μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του στην Χαλκιδική.

Αναλυτικά το προκλητικό δημοσίευμα

ΑΠΟ την αποδοση που ειχαν οι δυο ρεφερυς που σφυριξαμ τα ντερμπυ της 13ης αγωνιστικης στην φουτμπώλ λιγκ αποδειχτηκε ότι το διδυμο πετυχε μονο στην επιλογη του διεθνους Αλεξανδρου Αρετόπουλου που διηθυνε την αναμετρηση του Αρη με τον ΟΦΗ ενώ αντιθετα και προς γενικη εκπληξη δεν πηγε καλα στον πειθαρχικο τομεα και εκανε εκπτωσεις για τους παικτες του Απολλωνα στην Ριζοθυπολη ο Δημητρης Στυλιαράς
Από τις παρατηρησεις των κριτών τους προκύπτει ότι ο μεν Μπίκας που ηταν στο Χαριλαου εκρινε πετυχημενη την διαιτησια του Αρετόπουλου και τον δικαιωσε για τον μη καταλογισμο πεναλτυ στο 69 όταν ο Χαντι ηλθε σε επαφη με τον Μπούρμπο οπου ηταν ένα από τα συνηθισμενα μαρκαρισματα και αφησε να εξελιχθει το ματς Και παραλληλα δικαιωσε τον Α βοηθο Ηλια Νατσιούλα γιατι όπως φαινεται και στη φωτο ο Παντιδος προεξεχει με το σωμα του από τους αμυντικους του Αρη Μάλιστα εχει και συμμετοχη στη φαση όταν στη συνεχεια η μπαλα από καραμπολα παει στα διχτυα Η χρηση του βιντεο δικαιωσε την υποδειξη του βοηθου
Ετερος βοηθος στο ματς αυτό ηταν ο Διπλαρης από τη Καρδιτσα καλος και τεταρτος ο Αγης Μπουρμασόπουλος από την Λαρισα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook