Μητρόπουλος: “Δεν χάθηκε τίποτα ακόμη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παύλος Μητρόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την πίστη του ότι ο ΟΦΗ μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Σίγουρα με την εικόνα του β΄ ημιχρόνου και με τη φάση που είναι καθαρό πέναλτι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Ήταν κρίσιμο το παιχνίδι γιατί ξέραμε ότι παίρνοντας τη νίκη θα μπαίναμε στο κόλπο της ανόδου αλλά δεν χάθηκε ακόμη τίποτα αφού υπάρχουν πολλά παιχνίδια και είμαστε κοντά. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Θα βγάλουμε την ποιότητα των παικτών, θα πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει θα έχουμε κλείσει αρκετά την ψαλίδα στο τέλος του α γύρου».

Για τη μάχη της ανόδου: «Με μια πρώτη ματιά λέγανε όλοι ότι οι δύο ιστορικές ομάδες ο Άρης και ο ΟΦΗ ότι θα είχαν προτεραιότητα αλλά βλέπουμε τη Λαμία, τον Απόλλωνα και τα Τρίκαλα να μπαίνουν δυνατά. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Έτσι νομίζω. Εάν μια ομάδα πάρει όλα τα ντέρμπι έχει μεγάλο προβάδισμα αλλά εάν εμείς έχουμε σερί και υπάρχουν απώλειες από όλες τις ομάδες θα είμαστε καλά».

Για το εάν τα προβλήματα επηρεάζουν τις ομάδες: «Βλέποντας όλη αυτή την καθυστέρηση επηρεάζονται. Διαφορετικά προετοιμάστηκαν, φορμαρίστηκαν, επηρεάζει όλο αυτό».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Είναι ένας προπονητής που δουλεύει τακτική, μας έχει παρακολουθήσει και ξέρει τι πρέπει να αλλάξει για να έχουμε αυτό το σερί».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook