Φουλάρει για Στρέζο, πάντα παίζει και του Καντιμοίρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 22χρονος τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου που έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας ενώ πάντα είναι υποψήφιος και ο Γιώργος Καντιμοίρης.

Μπήκαμε πλέον στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών και στον ΟΦΗ φουλάρουν για τις τελευταίες τους κινήσεις με τον Γιώργο Στρέζο που πραγματοποιεί καταπληκτική χρονιά με τον Παναιγιάλειο, να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ο νεαρός γκολκίπερ που έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ολυμπιακό, πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν ενώ είχε κάνει φοβερή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ με τον Παναιγιάλειο πριν από έναν μήνα. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα του Αιγίου προκειμένου να τον παραχωρήσει με μεταγραφή και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι πυρετώδεις.

Παράλληλα με την υπόθεση του Στρέζου, στον ΟΦΗ έχουν στο μυαλό τους και την υπόθεση του Γιώργου Καντιμοίρη της Βέροιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ΟΦΗ και Καντιμοίρης βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με μοναδικό εμπόδιο να αποτελεί την άρνηση της Βέροιας να τον αφήσει ελεύθερο. Ο ίδιος ο Καντιμοίρης θέλει να φύγει από την Βέροια και η υπόθεση του θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook