Τελευταίες ώρες και κρίσιμες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες και στον ΟΦΗ φουλάρουν για να βάλουν στο ρόστερ τα τελευταία κομμάτια της ενίσχυσης τους.

Ο ΟΦΗ καθυστέρησε το προηγούμενο 10ημερο και μέσα στις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου ψάχνει να κλείσει το ρόστερ για να ξεκινήσει την αντεπίθεση του στην μάχη της ανόδου. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά από τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τον ΟΦΗ με όλο το βάρος να έχει πέσει στην απόκτηση του δεξιού μπακ και του τερματοφύλακα. Και αν για την περίπτωση του Ιβάν Μπανταλόφσκι, υπάρχει το χρονικό περιθώριο αφού έχει μείνει ελεύθερος από το προηγούμενο καλοκαίρι, στην θέση του τερματοφύλακα δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια καθώς δεν υπάρχει κάποιος που να είναι ελεύθερος και διαθέσιμος για να κάνει την διαφορά.

Οι συζητήσεις με τον Βούλγαρο μπακ συνεχίζονται και η μεταγραφή του μπορεί να ολοκληρωθεί και εντός των επόμενων ημερών καθώς υπάγεται στην κατηγορία των “άνεργων” ενώ για την θέση του τερματοφύλακα οι συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες αφορούν τις υποθέσεις του Γιώργου Στρέζου και του Γιώργου Καντιμοίρη που αποτελούν τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook