Ο ΟΦΗ παράδειγμα για τους Ρουμάνους…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε ο ΟΦΗ το φετινό “κυνηγητό” από την ΕΠΟ και τα αρμόδια όργανα, αποτελεί παράδειγμα για ομάδες ανά την Ευρώπη με τον πρόεδρο της Ρουμανικής Κραϊόβα να τον αναφέρει σε δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, στην Ρουμανία η Κραϊόβα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αδειοδότηση της και ήδη προσανατολίζεται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια ώστε να βρει το δίκιο της και να αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία του ρουμανικού πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος του συλλόγου Άντριαν Μιτιτέλου μίλησε στα ΜΜΕ της Ρουμανίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ που δικαιώθηκε μέσω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, ο Μιτιτέλου τόνισε ότι “και άλλες ομάδες στην Ευρώπη αντιμετώπισαν προβλήματα με την αδειοδότηση τους και πήγαν στα πολιτικά δικαστήρια προκειμένου να δικαιωθούν. Δείτε και τον ΟΦΗ από την Κρήτη που το έκανε, κέρδισε το δικαστήριο και μαζί 2 εκ. ευρώ επειδή επέμεινε. Κανένας δεν τιμωρήθηκε” είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κραϊόβα δείχνοντας και τον δρόμο που άνοιξε ο ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook