Λουτσέσκου: “Ο ΟΦΗ πάλεψε με όλη του την δύναμη και το εκτιμώ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο τεχνικός της Ξάνθης στάθηκε στην μαχητικότητα του ΟΦΗ, του έδωσε συγχαρητήρια ενώ ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός οτι πετάχθηκε μία μπάλα από τον πάγκο της Ξάνθης στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του ματς.

O τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον ΟΦΗ (2-1) και την πρόκριση της ομάδας του:

“Ήταν ένα δύσκολο και περίπλοκο ματς. Το σημαντικό είναι η πρόκριση. Ο ΟΦΗ πάλεψε με όλη του την δύναμη και το εκτιμώ αυτό. Τον συγχαίρω. Του εύχομαι οτι καλύτερο στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ξεκινήσαμε καλά αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά και μετά η αυτοπεποίθηση του ΟΦΗ ανέβηκε, πίστεψε στην πρόκριση και αυτό του έδωσε δύναμη. Εμείς φοβηθήκαμε οτι θα χάσουμε την πρόκριση αλλά παλέψαμε και με γρήγορες πάσες “ψάξαμε” το γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, δεν είχαμε πολύ καθαρό μυαλό, δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ και αυτό ώθησε τον ΟΦΗ αλλά εμείς αποκτήσαμε ένα κίνητρο, οτι δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα.

Πετύχαμε ένα φανταστικό γκολ που μας έδωσε την πρόκριση. Λαμβάνοντας υπόψη και τα δύο ματς εκτιμώ την προσπάθεια και το πνεύμα του ΟΦΗ. Στο πρώτο ματς πάντως ήμασταν καλύτεροι.

Οι παίκτες μου είναι φανταστικοί και βρίσκονται σταθερά σε καλή κατάσταση. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά όλα πηγαίνουν καλά.

Πήραμε την πρόκριση και αυτό δεν ήταν εύκολο, είχαμε και απουσίες σήμερα. Έχουμε και μία πνευματική κούραση εκτός από σωματική.

Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα. Ακόμα και στο τέλος που ήταν δύσκολο για τους φίλους του ΟΦΗ, η ατμόσφαιρα ήταν “καυτή” και ωραία.

Για το γεγονός οτι πετάχθηκε μία μπάλα από τον πάγκο της Ξάνθης στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος ζητάω συγγνώμη. Εγώ είμαι υπεύθυνος για το τι γίνεται στον πάγκο μας και αυτό ήταν λάθος”.

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς