Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ” και σας μεταφέρει την κριτική των παικτών του ΟΦΗ, έναν προς έναν.

Γιάννης Δερμιτζάκης
Σταθερός δεν απειλήθηκε καθόλου και όποτε χρειάστηκε, στην φάση του Ράνου αντέδρασε σωστά.

Κώστας Κιάσσος
Τι να πει κανείς για τον “γερόλυκο” του ΟΦΗ; Στο πρώτο ημίχρονο έχει αλωνίσει την δεξιά πλευρά δημιουργώντας συνεχώς κινδύνους με τις σέντρες του.

Βασίλης Βαλλιάνος
Δεν αντιμετώπισε αμυντικά προβλήματα και έβγαλε άνετος το παιχνίδι. Επιθετικά βρήκε χώρους και είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Μιλοσάβλιεβ.

Μπράνκο Όστοϊτς
Για τον Σέρβο έχουν ακουστεί πολλά όμως και πάλι φάνηκε ότι είναι καλός παίκτης. Δεν έχασε καμία προσωπική μονομαχία, καθάρισε όλες τις φάσεις και ήταν ανίκητος στο ένας εναντίον ενός.

Δημήτρης Κομεσίδης
Ο στόπερ του ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στον αέρα παίρνοντας όλες τις κεφαλιές. Κράτησε μακρυά τους Σολτάνι, Βασιλακάκη ενώ στο δεξί άκρο παίζοντας ως δεξί μπακ δεν είχε αμυντικά προβλήματα ενώ επιθετικά δεν προωθήθηκε.

Ανέστης Νάστος
Κάνει εξαιρετικό ματς κυρίως ανασταλτικά και μετά δημιουργικά. Δεν έχασε καμία πρώτη μπάλα, τις καθάρισε όλες και πάτησε κάθε σπιθαμή του γηπέδου.

Παύλος Μητρόπουλος
Έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΟΦΗ και δείχνει ότι σιγά – σιγά βρίσκει τα πατήματα του. Εξαιρετικός με την μπάλα, σχεδόν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του.

Άγγελος Χαντί
Κόντρα στην Ξάνθη έδειξε γιατί όταν εκείνος είναι καλά, όλος ο ΟΦΗ είναι καλύτερος μια και δύο “σκάλες”. Βάζει γκολάρα, οργιάζει δημιουργικά και το γκολ που πετυχαίνει θα τον βοηθήσει να ανέβει ψυχολογικά γιατί μιλάμε ξεκάθαρα για παίκτη ψυχολογίας.

Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
Ο Σέρβος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και σήμερα. Έχει τρελάνει τον Μπαξεβανίδη εκθέτοντας τον σε προσωπικές φάσεις. Δεν πάτησε περιοχή αλλά δημιούργησε φάσεις για τους υπόλοιπους.

Δημήτρης Μάνος
Στο πρώτο ημίχρονο έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση. Η καλή τεχνική που έχει, του επιτρέπει να δημιουργήσει φάσεις και έφτιαξε αρκετά τριγωνάκια με τον Κιάσσο. Δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κεφάλαιο για τον ΟΦΗ, αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά.

Τζίλι Βουό
Ο Ιβοριανός έδωσε πολλές μάχες αλλά ήταν και κακός στο πρώτο ημίχρονο. Πολλές λάθος πάσες με αποτέλεσμα να χαρίσει τζάμπα κατοχές στην Ξάνθη. Όμως δεν αμφιβάλει κανένας ότι “μυρίζεται” το γκολ από χιλιόμετρα και έτσι σκόραρε. Όταν αρχίσει να τροφοδοτείται κατάλληλα τότε θα κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook