Απίστευτα πράγματα: 26 κίτρινες σε 6 παιχνίδια του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule παρουσιάζει ένα απίστευτο στατιστικό στοιχείο που έχει περάσει στα “ψιλά” όμως σε πολύ μεγάλο βαθμό αναδεικνύει και την αντιμετώπιση που έχει ο ΟΦΗ από την διαιτησία.

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει πλέον για την αντιμετώπιση που έχει ο ΟΦΗ από την διαιτησία και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Μέσα στο 2016 ο ΟΦΗ έχει δώσει 8 παιχνίδια όπου στα έξι από αυτά, οι ποδοσφαιριστές του έχουν δεχτεί 26 κίτρινες – αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την κατηγορία!

Και αν βρεθεί κάποιος να πει ότι κάποιες κάρτες ήταν σωστές, εμείς δεν θα διαφωνήσουμε αλλά εκεί που εστιάζουμε είναι το γεγονός ότι ο ΟΦΗ αντιμετωπίζεται με διαφορετικά μέτρα και σταθμά.

Κάτι που φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι με την Ξάνθη όπου υπάρχει το παράδειγμα με την κίτρινη του Κιάσσου όπου επειδή διαμαρτυρήθηκε χλιαρά δέχτηκε την κάρτα ενώ την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι έπεφταν συνεχώς πάνω στον Βάτσιο δίχως να υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση. Πέραν του παραπάνω στατιστικού στοιχείου, αυτό που επίσης πρέπει να πούμε είναι ότι συνήθως τις κάρτες τις δέχονται οι ομάδες που αμύνονται και όχι οι ομάδες που έχουν συνεχώς την μπάλα στην κατοχή τους.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα και την Ξάνθη όπου ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας και όμως οι παίκτες του πήραν έξι και πέντε κάρτες αντίστοιχα ενώ την ίδια ώρα στην Ριζούπολη οι γηπεδούχοι έβγαλαν το παιχνίδι χωρίς καμία ενώ χθες οι παίκτες του Λουτσέσκου δέχτηκαν τέσσερις.

Αναλυτικά οι κάρτες που έχει δεχτεί ο ΟΦΗ σε κάθε παιχνίδι 

Με Αγροτικό Αστέρα: 4
Με Αχαρναϊκό: 4
Με Απόλλωνα: 6
Με Λαμία: 4
Με Άρη: 3
Με Ξάνθη: 5

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook