Πουρτουλίδης: “Ο Παπαδόπουλος είναι γεννημένος νικητής”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Nίκος Πουρτουλίδης μίλησε στον Arena για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ πλέκοντας το εγκώμιο του Νίκου Παπαδόπουλου. “Στον ΟΦΗ βλέπω μεγάλη αγάπη από τον κόσμο” δήλωσε μεταξύ άλλων.

Aναφερόμενος στην μεταγραφή του στον ΟΦΗ, ο έμπειρος μέσος τόνισε πως “ήρθα στον ΟΦΗ, γνωριζόμαστε με τον κύριο Παπαδόπουλο. Είναι γεννημένος νικητής που ξέρει να ανεβάζει ψηλά μια ομάδα. Προσφέρει αγάπη στους παίκτες του. Είναι πολύ δυνατός στην ψυχολογία. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ”.

Όσον αφορά το πέρασμα του από τον Ηρακλή και την ιστορία που δημιουργήθηκε με την ποινή της αφαίρεσης βαθμών σχόλιασε λέγοντας ότι: “Δεν ήταν επιλογή μου αυτό που έγινε με την προσφυγή. Υπάρχουν κανόνες και τρόποι για να διασφαλίσει ο ποδοσφαιριστής τα λεφτά του. Εγώ δεν είχα σκοπό να κάνω κακό στην ομάδα του Ηρακλή. Απλά ζήτησα επιτέλους μια λύση.

Είναι χρήματα που είχα να παίρνω από τη δεύτερη χρονιά που ήμασταν στη Β’ Εθνική. Εύχομαι να τα καταφέρουν τα παιδιά. Αγάπησα την ομάδα. Δώσαμε τα πάντα. Πήραμε αγάπη, νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα εκεί. Εύχομαι να ζήσω τα ίδια πράγματα εδώ που ήρθα. Την ίδια αγάπη βλέπω κι εδώ στον ΟΦΗ. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που δίνουν μάχη για την άνοδο.

Από τον Ηρακλή, αυτό πού έζησα με την Ξάνθη δε γίνεται να μη το θυμάμαι. Ή η σκηνή που είμαι στη φυσούνα με την ΑΕΚ και βλέπω 18.000 κόσμου. Γύρισα και είπα δείτε τι καταφέραμε. Μετά έγιναν λάθη. Φώναζα εγώ. Το σωστό πρέπει να το λες. Είμαι γενικά της αλήθειας. Είσαι υπεύθυνος για χιλιάδες κόσμου που σε ακολουθούν”.