Έγραψε ιστορία ο Κιάσσος: Μπήκε στην κορυφαία πεντάδα συμμετοχών στην ιστορία του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αρχηγός του ΟΦΗ με την χθεσινή του συμμετοχή στο παιχνίδι με την Ξάνθη είναι πλέον ο πέμπτος ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου.

Κόντρα στους Ακρίτες, ο Κώστας Κιάσσος φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ για 278η φορά αφήνοντας πίσω του έναν άλλο μεγάλο άσο του παρελθόντος της ομάδας, τον Μανώλη Πατεμτζή.

Ο 42χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ στην τέταρτη θητεία του στην ομάδα, είχε κανει ντεμπούτο με την φανέλα του πριν από 23 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου 1994 όταν είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παίρνοντας την θέση του Γιάσμινγκο Βέλιτς. Έκτοτε, ο Κιάσσος επέστρεψε άλλες τρεις φορές στον ΟΦΗ και με την χθεσινή του συμμετοχή βρίσκεται πλέον στην κορυφαία πεντάδα της ιστορίας του συλλόγου. Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής έχει μπροστά του και μπορεί να τους περάσει φέτος, τον Πέτρο Μαρινάκη που μετράει 286 συμμετοχές ενώ αν αγωνιστεί σε άλλα 15 παιχνίδια τότε θα ξεπεράσει και τον Κώστα Χανιωτάκη που είναι τρίτος με 292 συμμετοχές. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Κώστας Σταυρακάκης με 324 συμμετοχές ενώ θεωρείται απίθανο να μπορέσει κάποιος να πιάσει το Νίκο Νιόπλια που είναι ρέκορντμαν συμμετοχών με 467.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook