Κατσικογιάννης: «Με αντιμετώπισαν με αχαριστία»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τους λόγους που έκανε προσφυγή εις βάρος του ΟΦΗ χαρακτηρίζοντας «αχάριστους» τους Νίκο Μαχλά και Νίκο Αναστόπουλο.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος αναφερόμενος στην προσφυγή που έκανε τόνισε ότι «τα χρήματα που διεκδικώ είναι επτά μισθοί, πριμ ανόδου και κάποια μπόνους συμμετοχών που συνολικά είναι 37.000 ευρώ. Αυτές οι συμπεριφορές είναι απαράδεκτες, όχι μόνο προς το πρόσωπο μου αλλά και προς τους Κασμερίδη, Ρούσεφ που έδωσε και την ψυχή του και τώρα κάνει μόνος του προπονήσεις».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Κατσικογιάννη στον Athletic Radio 104,2

Για τα συναισθήματα του: «Καταρχήν, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας όμως και παράλληλα να εκφράσω την πικρία μου για τον πρόεδρο και τον προπονητή για τον τρόπο που μου φέρθηκαν και είναι μεγάλη αχαριστία. Μίλησα με τον κύριο Μαχλά πριν από έναν μήνα και μου είπε ότι θα μου βάλει κάποια χρήματα γιατί τα είχα ανάγκη. Βγάζω μια πικρία απέναντι στον κύριο Αναστόπουλο επειδή εγώ έδωσα και την ψυχή μου στην ομάδα και δεν μου έκανε έστω μια πρόταση για να μου πει αν θα παραμείνω στην ομάδα. Με πειράζει πολύ το ότι δεν μου μίλησαν καθόλου αφήνοντας έτσι το θέμα».

Για τις επόμενες ενέργειες του: «Εγώ έχω τελειώσει με τον ΟΦΗ και από εδώ και στο εξής θα μιλούν με τον δικηγόρο μου. Είμαι ποδοσφαιριστής, αυτά τα χρήματα τα δούλεψα και τα έχω ανάγκη».

Για την συμπεριφορά του Νίκου Αναστόπουλου: «Κρίμα για τον κύριο Αναστόπουλο γιατί έχει παίξει μπάλα και έπρεπε να καταλαβαίνει ο ίδιος τους ποδοσφαιριστές. Βλέπω ότι ο ΟΦΗ έχει κάνει 13 μεταγραφές και όμως συνεχίζει να χρωστάει χρήματα σε πρώην παίκτες της ομάδας».

Για τον εαυτό του: «Υπήρχαν προτάσεις όμως υπήρχε και ένα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, «φόρμουλα» δεν βρέθηκε για να το λύσω και έτσι παρέμεινα στην ομάδα».