Παυλόπουλος: “Θα είμαι πάντα οπαδός του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κώστας Παύλοπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον αγαπημένο του ΟΦΗ, αποκάλυψε ότι μίλησε με το Νίκο Παπαδόπουλο και αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παύλοπουλος στον Athletic Radio 104,2

Για το… “αιώνιο” δέσιμο του με τον ΟΦΗ: “Η ομάδα είναι τρέλα για εμάς, έχουν περάσει πολλά χρόνια. Πήραμε πολλά σε αυτήν την ομάδα αλλά και δώσαμε. Τα χρόνια που περάσαμε σε αυτήν την ομάδα ήταν βασιλικά. Παραμένουμε Ομιλίτες και θα είμαστε Ομιλίτες. Θα είμαι πάντα οπαδός του ΟΦΗ”.

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: “Υπάρχει μια πικρία και στενοχώρια. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή όμως στην θέση του ΟΦΗ βρέθηκαν και άλλες ομάδες. Οφείλεις να επανακάμψεις και ένας σοβαρός λόγος είναι ότι ο ΟΦΗ εκπροσωπεί όλο το νησί και όχι μόνο”.

Για τους λογους που ο ΟΦΗ δεν βρίσκεται στις θέσεις ανόδου: “Είναι καθαρά προσωπική μου άποψη. Όλα εξαρτώνται από τα χρήματα και εάν έχεις, αγοράζεις και πετυχαίνεις τον στόχο. Δεν ξέρω αν έχει ξεκαθαριστεί το μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Για να κάνεις πρωταθλητισμό θα πρέπει να έχεις πρωτοκλασάτα ονόματα και όταν βρίσκεσαι αρκετούς βαθμούς πίσω από την κορυφή τότε κάτι δεν πήγε καλά. Εάν έχεις χρήματα παίρνεις πρωτοκλασάτους παίκτες”.

Για το διαζύγιο με το Νίκο Νιόπλια: “Η δική μου ένσταση είναι ότι δεν ξέρω αν η διοίκηση του ΟΦΗ ήταν ξεκάθαρη απέναντι στον κόσμο για το τι θέλουμε να κάνουμε ως ομάδα. Το να δίνεις μια ελπίδα που ενδεχομένως να μην μπορείς να φτάσεις, είναι κάτι πολύ άσχημο. Γνωρίζω πολύ καλά το Νιόπλια και πόσο αγαπάει αυτήν την ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, κρίθηκε πολύ αυστηρά και πιστεύω ότι σε αυτό έχει ευθύνη και η διοίκηση”

Για την στήριξη του κόσμου: “Δεν είναι οι εποχές που υπήρχε ένας επενδυτής όπως ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης. Δεν λέω ότι οι άνθρωποι που είναι τώρα στην διοίκηση δεν “ματώνουν”. Υπάρχει μια διχόνοια και ο κόσμος θα πρέπει να σκεφτεί εντελώς διαφορετικά την τωρινή κατάσταση. Από την στιγμή που δεν υπάρχει μεγάλη οικονομική δυνατότητα τότε θα πρέπει να “χτίσεις” από την αρχή”.

Για την παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου: “Είναι καλός άνθρωπος, ΟΦΗ και Ομιλίτης. Το όνειρο του ήταν να πάει στον ΟΦΗ. Αυτό έγινε στην παρούσα κατάσταση και του το είπα κατ’ ιδίαν γιατί βρεθήκαμε πριν το ματς με τον Άρη. Είναι γνώστης των πραγμάτων, έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του όπως και εμείς. Εγώ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί μεγάλωσα με αυτά τα παιδιά. Γνωρίζει την κατηγορία και τώρα για το αν θα προλάβει να μικρύνει την ψαλίδα και να μειώσουμε την διαφορά”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: “Η εμφάνιση που έκανε κόντρα στον Άρη ήταν καταπληκτική και αν συνεχίσει έτσι τότε μπορεί και να προλάβει. Είναι δύσκολο το “πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι”. Το έζησα και εγώ την χρονιά των μπαράζ όπου είχαμε ένα καταπληκτικό ρόστερ. Θεωρώ ότι είναι θέμα ρόστερ γιατί ναι μεν ο Νίκος θα κάνει αυτά που πρέπει αλλά όλα εξαρτώνται από τους παίκτες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook