Αθανασίου: “Ο ΟΦΗ ετοιμάζει την βαθμολογική του αντεπίθεση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο βασικός τερματοφύλακας του Α.Ο. Χανιά, Γρηγόρης Αθανασίου, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε o Γρηγόρης Αθανασίου στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη.

Οι αναφορές του για τον ΟΦΗ, τον Κισσαμικό, την αποχώρηση του Πανθρακικού και τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων

Για τον ΟΦΗ

“Τον παρακολουθώ και η αλήθεια είναι οτι τον περίμενα καλύτερο. Έχει ακόμα πολλά ματς το πρωτάθλημα και τίποτα δεν έχει κριθεί. Προλαβαίνει. Δεν θα το βάλει κάτω και νομίζω οτι ετοιμάζει την βαθμολογική του αντεπίθεση. Αν αρχίσει να παίρνει τα…πάνω του τότε έχει προβάδισμα για να ανέβει”.

Για την φετινή Φούτμπολ Λιγκ

“Έχουμε ακόμα ένα γύρο συν κάποια ματς. 4-5 ομάδες θα δώσουν “μάχη” για την άνοδο. Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιες καλές ομάδες αλλά χωρίς τον μεγάλο στόχο και μετά είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Δίνουμε συνεχόμενα ματς και αυτό επηρεάζει τις ομάδες που δεν αποδίδουν και τόσο καλό ποδόσφαιρο”.

Για την αποχώρηση του Πανθρακικού

“Είναι πολύ δύσκολο για όλους και το έχω βιώσει και γω με τον Εργοτέλη. Ελπίζω κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό το κακό. Χρειάζεται υπομονή”.

Για τον Κισσαμικό

“Ο Κισσαμικός έχασε έδαφος. Δεν έχει σταθερότητα. Έχει ενισχυθεί και θεωρώ οτι δεν θα έχει πρόβλημα να σωθεί. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο”.

Για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων

“Είναι γενικό το θέμα. Είναι δύσκολο κομμάτι για όλες τις ομάδες. Μόνο 3-4 ομάδες είναι οικονομικά άνετες. Οι υπόλοιπες βράζουν στο… ίδιο καζάνι. Χωρίς πόρους είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Σε μας δεν συμβαίνει κάτι το διαφορετικό από τις άλλες ομάδες και το λέω γιατί πολλά ακούγονται κατά καιρούς. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας βοηθάει πάντα. Η διοίκηση θα ήθελε περισσότερη οικονομική βοήθεια από άτομα των Χανίων. Είναι δίπλα μας και δεν υπάρχει αβεβαιότητα στην ομάδα”.

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook