Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule βρέθηκε στην Σπάρτη και σας προσφέρει στο πιάτο όλους τους παίκτες του ΟΦΗ έναν προς έναν.

Γιάννης Δερμιτζάκης
Σταθερός και πολύ καλός καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Κάνει εντυπωσιακή επέμβαση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έδειξε ψυχραιμία σε όλο το ματς.

Κώστας Κιάσσος
Προσπάθησε να γίνει απειλητικός αλλά δεν βρήκε τους κατάλληλους διαδρόμους προς την περιοχή της Σπάρτης. Αμυντικά αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τον Μουζακίτη αλλά στην πορεία βελτιώθηκε και υποχρέωσε τον Αντωνίου να τον βγάλει από το γήπεδο.

Βασίλης Βαλλιάνος
Ανέτοιμος ψυχολογικά και αγωνιστικά για τις απαιτήσεις του αγώνα. Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού έκανε λάθος μεταβιβάσεις και έκανε το χειρότερο παιχνίδι του με την φανέλα του ΟΦΗ.

Δημήτρης Κομεσίδης
Για ακόμα ένα παιχνίδι είναι μεταξύ των κορυφαίων παικτών. Κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες στην περιοχή του ΟΦΗ.

Μπράνκο Όστοϊτς
Ο Σέρβος κέρδισε κατά κράτος τον Αναστασάκο που έγινε απειλητικός στην μοναδική φορά που βρέθηκε εκτός περιοχής του ΟΦΗ (στην φάση του γκολ του Ηλιόπουλου). Κυρίαρχος στο ψηλό παιχνίδι, είχε καλή συνεργασία με τον Κομεσίδη.

Παύλος Μητρόπουλος
Βοήθησε δημιουργικά και είχε μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Βγήκε μετά την αποβολή του Νάστου με τον Παπαδόπουλο να θέλει να τον προστατεύσει αφού και αυτός κινδύνευε να αποβληθεί.

Ανέστης Νάστος
Αποβλήθηκε σωστά. Ξεκινάμε από εκεί. Έχει κάνει ακόμα ένα ίδιο μαρκάρισμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δεν λειτουργεί με μυαλό σε τέτοιου είδους επεμβάσεις.

Άγγελος Χαντί
Ένας εκ των μοιραίων παικτών του ΟΦΗ. Έχει τρεις ευκαιρίες για να σκοράρει και βλέπει τον Μελισσά να αποκρούει και στις τρεις. Δημιουργικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει λόγω του μικρού αγωνιστικού χώρου.

Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
Ο Σέρβος δεν βοηθήθηκε από τον μικρό αγωνιστικό χώρο και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της Σπάρτης.

Δημήτρης Μάνος
Ο νεαρός επιθετικός χάνει γκολ που δεν χάνεται όταν από το μισό μέτρο στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Δεν φάνηκε και αντικαστάθηκε δίκαια.

Μάριος Όγκμποε
Για πρώτη φορά αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Κλείστηκε καλά από τους τρεις στόπερ της Σπάρτης και στο 71′ χάνει γκολ που δεν χάνεται. Απλά.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ντίνος Πάγκαλος
Δεν βοήθησε καθόλου.

Ντέρεκ Μπόατενγκ
Ο Γκανέζος μπήκε και άλλαξε όλη την εικόνα του αγώνα. Είναι παίκτης μεγαλύτερου επιπέδου και φάνηκε από τον τρόπο παιχνιδιού του. Βοήθησε πολύ ώστε ο ΟΦΗ να είναι επιθετικός αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Νίκος Πουρτουλίδης
Μπήκε λίγο αργότερα και βοήθησε με την εμπειρία του. Στο 71’ έβγαλε την ασίστ στον Όγκμποε που δεν εκμεταλλεύτηκε ο τελευταίος. Έπαιξε ως δεξί χαφ παίρνοντας αρκετές πρωτοβουλίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook