Αναστόπουλος: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Τον απολογισμό της μεταγραφικής περιόδου έκανε ο Νίκςο Αναστόπουλος που εξέφρασε την ικανοποίηση του από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Ο 53χρονος τεχνικός ξεκίνησε την αναφορά του στην συνέντευξη τύπου από το τι είδε στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Χανιά. «Έγινε ένα φιλικό για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Δεν λέει κάτι το σκορ, θέλουμε ακόμα δουλειά σε όλους τους τομείς. Θα έρθουν κάποιες ομάδες να παίξουν κλειστά στην έδρα μας και θα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης και θέλουμε δουλειά. Μοιράσαμε το χρόνο, δώσαμε ευκαιρία σε κάποια νέα παιδιά όπως ο Νύκταρης και ο Ζαχαράκης για να δουν ότι και ο ΟΦΗ, αν μπορεί, θα βγάλει κάποιο παίκτη. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι με το Ξάνθη» ήταν τα λόγια του προπονητή του ΟΦΗ.

Κάνοντας τον απολογισμό του για τις κινήσεις που έγιναν στην μεταγραφική περίοδο και την ενίσχυση του ρόστερ του ΟΦΗ σχολίασε «δεν κάναμε περιττά έξοδα, ούτε πήραμε παίκτες που δεν χρειαζόμαστε. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε με πολλούς παίκτες. Ο Χαριτωνίδης είναι τραυματίας και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό ακόμα. Έχουμε 23 πολύ καλούς παίκτες και με την φιλοσοφία μου σε ένα πρωτάθλημα όπως η Σούπερ Λιγκ, θέλεις το λιγότερο μια 20αδα. Πρέπει να μπορούν να προσφέρουν όλοι, ακόμα και αν παίξουν ένα λεπτό. Να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν όποτε τους ζητηθεί». Όσον αφορά την συνέχεια τόνισε ότι «για να παίξουν, πρέπει να είναι έτοιμοι αφενός από την πλευρά της αποκατάστασης και αφετέρου από πλευράς φυσικής κατάστασης. Όταν ο ΟΦΗ έχει αυτά τα δύο στοιχεία, θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα. Ήρθαν στην ομάδα παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως ο Χόρχε Λόπεζ, ο Μποντόρ, ο Σουμπίνιο και ήρθαν σε θέσεις που «πόναγε» η ομάδα. Δεν κάναμε περιττές κινήσεις και περιττά έξοδα».

Τέλος, ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε και στα φιλικά παιχνίδια όπου είπε ότι ο ΟΦΗ θα δίνει ένα κάθε παιχνίδια και το επόμενο πρόκειται να γίνει στα Χανιά.