“Θα βοηθήσω τον ΟΦΗ με όσες δυνάμεις έχω”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την συμμετοχή του Νίκου Συριγωνάκη στην μετοχική σύνθεση του ΟΦΗ και ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον σύλλογο.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr ο Νίκος Συριγωνάκης, ανέφερε ότι «μέσα από την κίνηση να συμμετάσχω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θέλω και εγώ με τη σειρά μου, να βοηθήσω, με όποιες δυνάμεις μπορώ, την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ, ώστε να επιστρέψει εκεί που αξίζει».

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ενας ακόμη άνθρωπος από τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου, ενεργό στοιχείο του αθλητισμού, αλλά και των κοινών στην πόλη του Ηρακλείου, θα συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια του ΟΦΗ, να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Ο λόγος για το Νίκο Συριγωνάκη, πρώην διαιτητή και πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου, αλλά και νυν Περιφερειακό σύμβουλο.

Ο Νίκος Συριγωνάκης, μέσα από την αγορά μετοχών συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και θα βοηθήσει και αυτός όπως και άλλοι επιχειρηματίες, στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ, αυτήν την εποχή.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook